Vacatures

Er zijn geen vacatures op dit moment. Wilt u opgenomen worden in onze administratie stuurt u dan uw CV naar ons postadres of e-mail. Zodra er vacatures zijn, wordt hier als eerste naar gekeken.


Stages

3D BluePrint is momenteel op zoek naar een bouwkundig of civiel technisch stagiair op HBO / WO niveau voor een periode van 3 tot 6 maanden. In deze periode krijg je een opleiding 3D BIM van het bureau met de meeste ervaring in Nederland op dit gebied. Daarnaast werk je mee aan interessante lopende projecten. Wij hebben de voorkeur dat je tijdens de stage een klein eigen onderzoek doet gerelateerd aan 3D BIM.


Afstuderen

In de bouwkundige wereld is nog veel te onderzoeken en te verbeteren. Zeker op het gebied van haalbaarheid, communicatie en integrale procesgang, de kernpunten van 3D BluePrint. In de afgelopen jaren zijn diverse afstudeerders begeleid, en met succes afgestudeerd. Graag definiƫren we samen met jou een opdracht die voor beide partijen tot een goed eindresultaat leidt. Wij prefereren afstudeerders op WO/HBO niveau.